Kwaliteit en Veiligheid | JEF DE MEIJER B.V. | Constructie & Kraanverhuur

Service

De service van Jef de Meijer B.V.

Flexibel zijn, op elk moment klaar staan en continu zorgen voor de meest complete dienst-verlening. Het is in onze visie de betekenis van het woord ”service”. Onze producten stralen het uit. Onze medewerkers dragen het uit.

Jef de Meijer B.V. is de betrouwbare bron van kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking, staalconstructies en machinebouw. Als serviceorganisatie blijven wij voortdurend met u meedenken. Bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteitszorg en veiligheid.Kwaliteitszorg en Veiligheid

Kwaliteitsbewaking loopt als een rode draad door de organisatie van Jef de Meijer B.V.
Dit blijkt uit het kwaliteitsmanagementsysteem binnen de organisatie van Jef de Meijer B.V. welke volgens de EN-ISO 9001 met succes is gecertificeerd. Ook Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) wordt binnen de organisatie volledig beheerst. De totale organisatie van Jef de Meijer B.V. is, volgens de VGM Checklist Aannemers, VCA gecertificeerd t.b.v. Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Alle medewerkers zijn minimaal in bezit van het VCA diploma Basisveiligheid. Leidinggevenden zijn minimaal in bezit van het VCA diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Inleenkrachten van onderaannemers en uitzendkrachten die werkzaamheden uitvoeren voor de organisatie van Jef de Meijer B.V. zijn minimaal i.b.v. het VCA diploma Basisveiligheid.
Jef de Meijer B.V. is lid van de VVT (Vereniging Verticaal Transport) t.b.v. verhuur mobiele kranen, verreikers en hoogwerkers.