bedrijfsnieuws | JEF DE MEIJER B.V. | Constructie & Kraanverhuur

40-jarig jubileum

Louis Mouws viert 40-jarig jubileum

Vandaag, 3 juli 2017, is Louis Mouws 40 jaar bij Jef de Meijer b.v. in dienst. Als 17-jarige is hij hier in de werkplaats begonnen. Louis is een aanspreekpunt voor vele klanten en een gewaardeerd collega.

Vanmorgen hebben we hem dan ook in de bloemetjes gezet, waarbij een grote taart met foto natuurlijk niet mocht ontbreken. Ook waren er weer vele versierselen en een spandoek opgehangen om de jubilaris te feliciteren.

Ook via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd.

40-jarig jubileum

Jack Maas viert 40-jarig jubileum

 

Veertig jaar geleden startte de buurjongen, de toen 19-jarige Jack Maas, met werken bij ons bedrijf. En dat doet hij nog steeds. Er is een boel veranderd door de jaren heen, maar Jack komt nog iedere dag met plezier, heeft hij ons verteld. Jack is de allereerste werknemer van Jef de Meijer BV. Inmiddels werken er ruim 20 personen.

Ook het bedrijf zelf bestaat dit jaar 40 jaar. Jef startte met de in- en verkoop van landbouwwagens en aanverwante producten. Nu leveren we allerlei werk, als het maar met staal te maken heeft. Van constructiewerken tot machinebouw en dak- en gevelbeplating.

Jack is een rustige, gezellige en gewaardeerde collega, die op zijn tijd wel van een feestje houdt. Zijn collega's waarderen Jack. Hij heeft ons verteld dat hij hoopt hier te kunnen blijven werken tot aan zijn pensioen.

Wij feliciteren Jack graag met zijn 40-jarig jubileum !
Vanochtend (dinsdag 22 november 2016) is hij hier dan ook verrast met een groot spandoek, foto's, bloemen, slingers en taart. 

 

bedrijfsnieuws

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn investeren wij ook in ons wagenpark.

* Vrachtwagen met kraan

De nieuwste aanwinst binnen ons bedrijf is een vrachtwagen met een kraanopbouw met een capaciteit van 12,5 TM met daarachter een laadbak van ca. 6,25 m. lang.
Deze vrachtwagen met kraan kunnen we voor vele doeleinden inzetten, zoals het verplaatsen van goederen, waarvoor een kraan nodig is voor het laden en lossen / lichte hijswerkzaamheden / transporten.

  

* Servicewagen

Voor kleine werkzaamheden op locatie beschikken wij over enkele servicewagens.

 

* Montagebus

Deze montagebus hebben wij helemaal aan onze wensen en eisen aangepast en ingericht, zodat wij u op locatie zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

* Verreiker

Voor de assistentie op bouwlocaties beschikiken wij over een verreiker en enkele hoogwerkers.